L’EMPRESA


til QUEST és una consultoria de Recursos Humans centrada en processos d’avaluació de personal i orientació vocacional. La dilatada experiència en el sector i la constant actualització de la nostra eina d’avaluació (valoRHa), ens permet oferir serveis orientats a les empreses (gestió del factor humà) i a les persones (avaluació de capacitats personals, adequació a carreres professionals, etc).

til QUEST disposa d’un Centre d’Avaluació propi que garanteix un alt nivell de confiabilitat en l’avaluació i medició del potencial humà, així com l’adequació a les competències professionals requerides per a cobrir qualsevol lloc de treball dins de l’organització, des de llocs bàsics amb activitats rutinàries fins a llocs que requereixen un alt grau d’especialització o inclòs perfils gerencials.

til QUEST posa a disposició de les organitzacions el sistema expert d’avaluació valoRHa, que ajuda i complementa la feina dels professionals dels recursos humans de qualsevol empresa d’una manera àgil i còmoda.

Recursos Humans i Orientació vocacional